En månad...

Har gått nu. Sedan vi sände in vår förfrågan till kommunen att få tillgång till våra barns bedömningar som skolan gör via Unikum- samt veckobrev. Det beslutades om nya rutiner. Familjer med "särskilda skäl" skulle kunna få behövrighet och bli insläppta. Vi har inte ens fått en bekräftelse på att de tagit emot frågan och den fråga vi lämnade till klagomålshantering för att få svar på varför de ställer sig som de gör...fick vi visserligen svar på. Men det var av typen. "vi ska se över saken". Konstigt att de inte har några medvetna och uttalade argument för den myndighetsbeslut de fattar tycker jag.

Vore tråkigt, men kanske är det bara så att skolinspektionen måste få granska detta ändå. Vi får ju varken svar eller kommer någonvart. Sorgligt.

I övrigt är här påsklov. Jag har tagit lite ledigt och vi inledde med att fira i stugan över helgen. Sedan har det varit fyra barn och jag. Med några tillägg i form av kompisar. Igår var vi på laserhall och idag ska de yngre med mig på badhuset. Tonårigen får sovmorgon :)

Ha det gott!


RSS 2.0