Andra advent och ännu har ingenting hänt

Vi har försökt få information till alla familjens föräldrar från skolan en hel termin nu. Samtalen inom kommunen har förts nivå uppåt hela tiden. Detta resulterade till sist i ett förvaltningsbeslut. Bara vårdnadshavare släpps in i det digitala kommunikations/ dokumentationssystemet! Just nu finns inget annat att göra än att be om att få allt på papper nästa termin och mail i de fall då det brådskar. Jag kommer att begära ett möte med förvaltningschefen. Uppriktigt sagt så verkar det som om väldigt få förstår problematiken om de inte får tillfälle att prata igenom det.

Att vara en styv/ bonusfamilj är en tillgång och lika fantastiskt och utmanande som att vara kärnfamilj. Vi är ingen parantes, inte ett undantag, inget tillfälligt. Vi är en familj!

Så...återigen, fortsättning följer. De som inte tror att jag har gott tålamod kan ju börja omvärdera det nu ;)

Jag vill tipsa er om ett event som ska gå av stapeln. Lyckliga Styvfamiljer heter det. Jag är intresserad av att åka. Tänk om det fanns liknande forum som hette "Lyckliga familjen". Många familjer behöver råd, stöd och uppmuntran. Inte bara styvfamiljerna.

Ha det gott!


RSS 2.0